Welkom bij Van Zonís Catering

 

 

Goede, smaakvolle catering, dat is wat wij u bieden. En een goede catering begint bij ons met het perfect afstemmen op uw wensen. Zodat u zich tijdens uw feest, receptie, jubileum, presentatie of andere gelegenheid volledig kunt richten op uw gasten. U heeft geen omkijken naar het eten en kunt erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes door ons verzorgd wordt. Alle hapjes en buffetten kunnen op uur en tijd en in de samenstelling zoals u dat wilt worden gebracht, opgesteld of uitgeserveerd. 

 

Van Zonís Catering dat zijn wij: Martin en Janneke van Son met een vast team medewerkers. Wij doen niets liever dan heerlijke hapjes en gerechten bereiden; buffetten maken met daarop prachtig opgemaakte schalen met allemaal lekkere gerechten. Het doet ons plezier voor u te mogen koken en werken, cateren is ons vak. U krijgt al uw bestellingen netjes gepresenteerd voorzien van servetjes, bestek, tafellinnen of wat er nodig is om in uw huis, bedrijf of tuin uw gasten van een goede maaltijd of buffet te voorzien. 

 

Als Van Zonís Catering willen wij u goed en lekker eten voor een betaalbare en acceptabele prijs bieden. We doen geen concessie aan kwaliteit en werken alleen met verse ingrediŽnten en bereiden alles op de dag zelf. Maak uw keuze uit tal van mogelijkheden, combineer gerechten of buffetten of bedenk zelf hapjes. U kunt bij ons alle kanten op. Uw gasten zijn onze gasten. Wij ontfermen ons met de nodige zorg en aandacht over de gerechten of het nu een hapjesbuffet voor tien of voor tweehonderd gasten betreft, dat maakt ons niet uit. 

 

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

 

 

 

Van Zonís Catering: ook voor kerstbuffetten, barbecues, receptiehapjes, borrelgarnituur of koffietafels.