Naast particuliere catering, verzorgen we al meer dan 10 jaar catering voor bedrijven en overheidsinstellingen. Ook evenementencatering behoort tot de mogelijkheden.

Voor kleine, middelgrote en zelfs grote bedrijven verzorgen we jaarlijks diverse catering-opdrachten. Van een ”soepmomentje” tot een compleet verzorgd feest mét of zonder aankleding. Het is allemaal mogelijk. Aangezien er heel veel mogelijk is, hebben we ervoor gekozen om geen standaardmogelijkheden op te sommen. Neem gewoon even contact op. We drinken samen een kopje koffie en bespreken dan je wensen en behoeften.

Een lunch(box) op de zaak!? Ook dat is mogelijk.

Een lunch(box) om je werknemers en/of gasten te verwennen, behoort ook tot de mogelijkheden! Ook hierbij geldt dat er oneindig veel combinaties en mogelijkheden zijn. Echter hebben we hiervoor wel een ”basis” staan.

Inspiratie nodig!?

Veelal kiezen bedrijven voor een combinatie van een warm en koud buffet. Is het wat lekkerder weer en is er een buitenlocatie beschikbaar, dan kiezen bedrijven vaak voor een barbecue. Mooi weer betekent in deze zin niet per sè in warmte, want er worden ook winterbarbecues besteld! Wil je juist wat kleinere hapjes, maar die wel (avond)vullend zijn? Dan kiezen veel bedrijven voor een afgeleide van onze hapas. Tot slot kun je ook kiezen voor iets echt traditioneels, zoals een frietwagen. Deze worden verhuurd door onze partner Smulfriet.

Voor (onder andere) deze bedrijven verzorgen we jaarlijks diverse cateringaanvragen. En daar zijn wij enorm trots op.