Clarissenstraat 2, 5281AZ Boxtel
+31 (0)6 10 20 33 73
info@vanzonscatering.nl

Brabantse koffietafel

Goed en Smaakvol

Naar oud gebruik en helemaal in stijl verzorgen wij ook Brabantse koffietafels. Aan huis of in bedrijven of instellingen, voor tien of honderden personen. Onze ervaring leert dat Brabantse koffietafels een stijlvol en toch ontspannen manier van tafelen biedt. We kunnen uitserveren of stellen de Brabantse lekkernijen in buffetvorm voor u op.

Vaak mogen wij ook Brabantse koffietafels verzorgen na de crematie of begrafenis.

Een Brabantse koffietafel van Van Zon’s Catering is compleet:
Zo hebben we uiteraard tafelkleden in Brabants bont en mooie rieten broodmanden om het geheel mooi aan te kleden. Wat er op tafel komt bepaalt u zelf en kan bestaan uit zachte en harde broodjes, krentenbollen, worstenbroodjes, soep, diverse soorten beleg, kaas, eventueel met een pasteitje of kroket, koffie, thee, melk, jus d’orange. Ook speciale wensen kunnen wij uitvoeren. Informeer vrijblijvend, wij weten zeker dat we u verder kunnen helpen en bieden wat u zoekt.

Een familiedag, communie, fietstocht of een gewoon een andere reden om te genieten van een lekker broodje. U kunt bij ons diverse vers afgebakken en rijk belegde broodjes bestellen. Uit de broodkaart kunt u zelf uw arrangement samenstellen. Klik hier voor de broodkaart.